Velkommen til Holte Fjernvarme

Holte Fjernvarmes værdier

Klik på pilen for at se vores film!

frontpage

Klik på billedet for at læse vores brochure!

Vores værdier er udtryk for identiteten i Holte Fjernvarme. Det vil sige måden vi er på, måden vi samarbejder på, og måden vi agerer på over for vores kunder og omverdenen i det hele taget. Værdierne skaber derfor både grundlag for den enkeltes handlinger og en fælles ambition for, hvordan Holte Fjernvarme drives, udvikles og opfattes.

Vores mål er derfor, at vores kunder, hver gang de er i kontakt med os, skal mærke og opleve, at vi er:

Forsyningssikre og billige

Fundamentet i Holte Fjernvarme er at levere sikker og billig varme. Vi er pålidelige, effektive og kompetente, og vi står inde for en stabil, prisbevidst varmeleverance.

Kundeorienterede

Vi stræber efter konstant at imødekomme vores kunders behov og har fokus på kundetilfredshed. Vores kunder kan altid komme i kontakt med os og har hurtig adgang til relevante informationer og services.

Fremsynede

Vores viden om varme og energi er afgørende for en fremsynet, prisbevidst og miljøbevidst drift. Derfor er vi altid på udkig efter nye muligheder for bedre og mere bæredygtige varmekilder.

 

Fjernvarme er energi i fællesskab

Holte Fjernvarme har dybe rødder i andelsbevægelsen og er dermed et levende stykke danmarkshistorie, og vi befinder os derfor midt i et krydsfelt af fremtidsvisioner, moderne teknologi og Rudersdal-områdets lange historie. Fjernvarmen kan betegnes som værende Danmarks største miljøbevægelse, da vi som fjernvarmeselskab hver dag, sammen med vores kunder, tager stilling til hvordan vi billigst og mest bæredygtigt producerer den varme, som varmer din husstand op.

Holte Fjernvarme tager sit ansvar som forsyningsselskab meget alvorligt, og vi arbejder seriøst, professionelt og innovativt, for at skabe en prisbevidst varme, som også tager hensyn til miljøets ressourcer.

Øverød Varmecentral

Medarbejder ved PC 03

Kontoret

Anl+ªg med forbruger 02

Fjernvarmeanlæg (“unit”)