Frontpage

Ny brochure om Holte Fjernvarme

Holte Fjernvarme er et moderne andelsselskab i udvikling – og det skal vores kommunikation til omverdenen naturligvis også afspejle.

Selvom meget i dag foregår online og elektronisk, er det rart at have en brochure om selskabet, vi kan give folk i hånden, når vi møder vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere i det daglige arbejde. Det giver et håndfast, overskueligt indtryk af, hvad Holte Fjernvarme er for et selskab. Derfor benytter vi ofte vores trykte brochure.

Da sidste år bød på store omstillinger for selskabet, har vi i 2020 fået lavet en ny brochure, der viser hvem Holte Fjernvarme er i dag. I brochuren kan du læse om vores værdier, udviklingen i varmeprisen, se hvor varmen kommer fra, vores indsats i den grønne omstilling – og ikke mindst få gode råd til indstilling af dit fjernvarmeanlæg.

Desuden kan du se et udvalg af de gode leverandører og samarbejdspartnere, som Holte Fjernvarme benytter. Vores brochure er annoncefinansieret for at holde omkostningen nede for dig som fjernvarmekunde – og vi inviterer kun de leverandører, vi som selskab kan stå inde for, til at være med i brochuren.

Efter generalforsamlingen bliver den nye brochure sendt ud til vores kunder, så I kan se den. I mellemtiden kan I allerede nu se den online – se den nye brochure her.