Adm. Direktør I Holte Fjernvarme, Bjørk Paamand Olsen, Og Chef For Cybersikkerhed I EY, Claus Andersen, Under Paneldebatten.
Adm. direktør i Holte Fjernvarme, Bjørk Paamand Olsen, og chef for cybersikkerhed i EY, Claus Andersen, under paneldebatten.

Holte Fjernvarme til Energi på Toppen

Hvad kan Holte Fjernvarme bruge digitalisering til?

Det spørgsmål stillede Dansk Fjernvarme til Holte Fjernvarmes adm. direktør Bjørk Paamand Olsen, som deltog i en paneldebat om emnet onsdag d. 26. september 2018. Og svaret er meget klart; digitalisering giver os nogle helt essentielle muligheder for at få mere af vide om fjernvarmenettet, og bruge denne viden til at optimere driften. Det giver så forskelligartede gevinster som lavere ledningstab, tidligere besked om tekniske fejl, og sparet tid på administration – alle tre eksempler, som Holte Fjernvarme nu nyder godt af.

Men Bjørk bemærkede også, at de nye digitale muligheder medfører nye digitale sårbarheder. Derfor kom debatten i lige så høj grad til at handle om cybersikkerhed – et emne, som også har Holte Fjernvarmes opmærksomhed, og som vi tidligere har skrevet om her.

Energi på Toppen er Dansk Fjernvarmes topmøder om de temaer, der lige nu er på alles læber i energisektoren. Målgruppen er beslutningstagere, journalister, embedsmænd – og ikke mindst alle  energiinteresserede. Blandt de øvrige indlægsholdere var Morten Bæk, departementschef i Energi- forsynings- og klimaministeriet, Claus Andersen, chef for cybersikkerhed i EY, Marianne Sørensen, vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen, Kim Lehmann, CEO for Kamstrup, og Betina Hagerup, direktør i KMD.