Wwwnyhedwebsite

Fjernvarmen bliver igen endnu billigere

Holte Fjernvarme fortsætter med at sikre faldende fjernvarmepriser til forbrugerne – nu for femte år i træk!

Gennem de seneste fem år har kunderne hos Holte Fjernvarme hvert år fået billigere fjernvarme end året før. Prisen for et standardhus på 130 m2 med et standardforbrug på 18,1 MWh er nu nedsat til ca. 13.000 kroner årligt, hvilket betyder et fald på varmeregningen i 2021 med ca. 1.300 kroner. Der har været faldende prisudvikling siden 2015, hvor prisen for opvarmning af 130 m2 standardhus lød på 19.729 kroner – en besparelse på mere end 6.720 kroner de seneste fem år.

”Holte Fjernvarme arbejder fokuseret på at kunne levere grøn, tryg og komfortabel fjernvarme til den bedste pris til vores kunder. Det er en udvikling, vi er godt i gang med og vi er meget tilfredse med, at vi igen i år har formået at optimere vores produkt, så vi for femte år i træk kan levere faldende priser”, siger Frank Toft-Jensen.

Ny kampagne skal sikre billig fjernvarme til endnu flere

Danmark skal reducere sin CO2-udledning med 70 % inden 2030 og være CO2-neutralt senest i 2050. Det besluttede et bredt flertal i Folketinget sidste år. Fjernvarmen spiller en afgørende rolle i denne målsætning.

”Hos Holte Fjernvarme ønsker vi at bidrage til Danmarks seriøse klimaambitioner og vi lancerer derfor et nyt og attraktivt kampagnetilbud til forbrugere i udvalgte områder, hvor opvarmning af deres bolig sker med naturgas eller olie.

Vi tilbyder netop nu, at de kan få gratis tilslutning til fjernvarme inkl. stikledning uanset længde”, fortæller Frank Toft-Jensen og forsætter: ”De nye fjernvarmekunder vil kunne bidrage positivt til den grønne omstilling og samtidig også medvirke til at sikre endnu billigere priser på fjernvarme til glæde for alle kunder i Holte Fjernvarme”.

De berørte husstande, der får mulighed for at benytte sig af tilbuddet vil få brev og informationsmateriale tilsendt i kampagneperioden fra juni 2021 til juni 2022.

prisudviklingholtefjernvarme3

Læs mere om Grøn fjernvarme og se om din husstand har mulighed for at benytte sig af tilbuddet.