Tilmed og frameld dig vores SMS/mail – service

SMS/mail – service, hvad er det?

Hvis uheldet skulle være ude og der opstår driftsforstyrrelser i det område, hvor du bor, er en sms-besked eller e-mail en nem måde for dig at blive opmærksom på eventuelle forstyrrelser. Derfor er du som kunde hos os automatisk tilmeldt vores SMS/mail-service, hvis der er tilknyttet et mobilnummer din adresse. Hvis det ikke er tilfældet, har du her mulighed for at tilmelde et mobiltelefonnummer og eventuelt tilføje en mailadresse via formularen i ovenstående boks.

Dette er en gratis service, som vi tilbyder alle vores kunder for at vi hurtigst muligt kan informere dig om relevante driftsforstyrrelser.

Du har også mulighed for at tilmelde flere mobiltelefonnumre til denne service. Det kan være en god ide hvis du f.eks. ejer et sommerhus eller er vicevært for en ejendom. Hvis det er tilfældet, så tilmelder du blot dit nummer på den pågældende forbrugsadresse.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage SMS-beskeder eller mails fra os, kan du bruge den samme formular til at framelde dit mobiltelefonnummer eller din e-mailadresse. Her på siden lægger vi beskeder op, når der er opdateringer om situationer, der påvirker varmeforsyningen. Hvis der ikke står noget, er det fordi der er normal forsyning.

Hvis du har et akut teknisk spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. 45 16 05 00.

Du kan se de øvrige muligheder for at kontakte os her.

Ved akutte problemer udenfor kontorets åbningstid kan du ringe på tlf. 45 16 05 60.

mobil sms service