Covid 19 Virus

COVID-19 medfører begrænset drift

COVID-19, populært kaldet “ny coronavirus”, har medført lukninger og hjemsendelser af medarbejdere mange steder i landet – og det påvirker også driften i Holte Fjernvarme.

Vi har fortsat varme i rørene, og vores teknikere vil prioritere driften af ledningsnettet i den kommende periode, så forsyningssikkerheden opretholdes.

Holte Fjernvarme drives fra I/S Norfors, der som kommunalt ejet virksomhed har hjemsendt medarbejdere i størst muligt omfang, foreløbigt i perioden 13. marts – 14. april 2020.

I denne periode udfører Holte Fjernvarme ikke servicebesøg, målerskifte og andre ikke-kritiske opgaver hos vores kunder, men fokuserer på at opretholde normal drift af ledningsnettet. Kunder, der har fået brev om planlagt målerskifte i perioden, vil få et nyt brev, hvor de planlagte tider aflyses. Der vil blive skiftet målere, når normal drift genoptages.

I perioden vil det desuden ikke være muligt at kontakte kundeservice pr. telefon på normal vis. Vi besvarer dog emailhenvendelser sendt til adressen til@holte-fjernvarme.dk . I tilfælde af akutte tekniske problemer, kan Norfors’ kontrolrum kontaktes på tlf 45 16 05 60.

Vi ønsker alle vores kunder sikkert igennem denne tid.