Variable Varmepris

Vi er i den billigste halvdel af sjællandske fjernvarmeværker

Vi er rigtig stolte over Holte Fjernvarmes varmepris i disse år. Forsyningstilsynet har netop opdateret seneste prisstatistik, baseret på data fra januar 2019. Og her ligger Holte Fjernvarme rigtig pænt – for mens mange andre fjernvarmeværker har måttet sætte prisen op i 2019, har Holte Fjernvarme beholdt det lave prisniveau, vi ramte efter den markante sænkning af varmeprisen i 2017.

Billigste halvdel

I den seneste prisstatistik ligger Holte Fjernvarme nr. 44 ud af 92 – hvilket dermed placerer os i den billigste halvdel af de sjællandske fjernvarmeværker. Det har været Holte Fjernvarmes målsætning siden 2011, og det er med stor glæde og stolthed at vi nu kan sige, at vi har nået målsætningen. Vejen dertil har været et klart fokus på optimal udnyttelse af vores varmekilder – Vi har i dag over 50% overskudsvarme i rørene – og målrettede forebyggende indsatser for at styrke ledningsnettet, så vi både kan producere og levere varmen med så få omkostninger som muligt.

Hvad så nu?

Det er selvfølgelig ikke nogen grund til at hvile på laurbærrene – vi ser det som vores fortsatte opgave at blive ved med at arbejde for endnu lavere priser til vores kunder. For vi er godt klare over, at selvom mange vælger os fordi fjernvarme er sikker og stabil forsyning uden støj eller besvær, så betyder prisen selvfølgelig også noget for dig som varmekunde.

Og mens vi stadig venter på, at det skal blive varmere udenfor, kan du altså som kunde hos Holte Fjernvarme varme dig indendørs med god samvittighed, både miljømæssigt og økonomisk.

prisstatistik-jan2019-sjaelland-standardhus-hf

Se Forsyningstilsynets prisstatistik her.