3 Millioner Har Allerede Tjekket Arsopgorelsen

Fra 2019 skal din varmeregning følge kalenderåret

Det skyldes, at alle fjernvarmeselskaber skal ændre deres regnskabsperiode, og det vil få betydning for, hvordan du bliver opkrævet for dit varmeforbrug.

 

Ny lov ændrer opkrævningsperioden

Holte Fjernvarme har hidtil afregnet varmen fra 1. maj til 30. april. Folketinget er netop ved at vedtage en ny lov (Lov om ændring af lov om varmeforsyning), der tvinger fjernvarmeselskaberne til at lade deres regnskabsår følge kalenderåret (1. januar til 31. december). Den nye lov skyldes myndighedernes ønske om et mere ensartet datagrundlag for alle landets fjernvarmeselskaber.

 

Du bliver berørt i omlægningsperioden

Kravet om at følge kalenderåret træder i kraft den 1. januar 2019. Omlægningsperioden betyder, at der i 2018 bliver et kort varmeår fra 1. maj – 31. december 2018. Derefter følger din varmeregning kalenderåret. I forbindelse med omlægningen af regnskabsåret, vil vedtægterne blive ændret, og tarifferne for afregning af varmen bliver omlagt – ligeledes pr. 1. januar 2019.

 

Mere information

Vi vil løbende informere om de kommende ændringer. Hvis du har spørgsmål, er også velkommen til at kontakte os på telefon 45 42 00 02.

 

Med venlig hilsen

Holte Fjernvarme